Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Legszívesebben levágatnám kopaszra:- (

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve, a hajam egyszerűen katasztrófa. Már több mint fél éve egyáltalán nem vasalom, nem is sokat szoktam szárítani, van hajvégápolóm és szedek Biovanne szépségvitamint. Majdnem mellig ér a hajam, de egyszerűen a vége olyan szálkás, hogy az lehetetlen. Körülbelül félek megnézni hátulról, mert olyan mintha nyakamig dús lenne, onnantól meg pár 'szál' lóg le...Elképesztően csúnya, pedig nincs összetörve a vége, hanem mivel fokozat volt régen bele vágva, így ott sokkal ritkább és már nem tudom mit csináljak vele. Nem szeretném levágatni, mert eddig is nehézkes volt a növelése (tudniillik, nekem nagyon nagyon lassan nő a hajam). Valamit tudnátok rá ajánlani, amivel dúsabbnak tűnik. És mit kell ennem, hogy kicsit gyorsítsam a növekedést? Hallottam a kölesről, meg a lenről. Ezeket hol lehet beszerezni? Köszönöm előre is a segítséget!

2013. okt. 30. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg ha a ricinusolajat hajpakolásként használod, jobban nő tőle a haj. A töredezett végeidet nem hiszem hogy helyre tudod hozni, max az olló... Lehet rövidebb hajad lesz, de szebb és egészségesebb!
2013. okt. 30. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen összetörve a vége..de lehet olló lesz a vége..:S:(
2013. okt. 30. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Erre egy megoldás van az olló. Az teljesen lényegtelen, hogy már fél éve nem vasalod, hiszen az azalatt kinőtt kb 6 centis hajat kivéve az egész hajad károsodott a hőtől. A haj nem élő szövet, nincs keringése, így megjavulni már nem fog, ha elégetted. Pedig képzeld el mekkora károkat tud okozni 160-180 fok.....! Ha a nyakadig dús akkor vágasd le addig és innentől kezdve vigyázz rá. Hajvégápoló roncsolt hajra szerintem felesleges, mert össze nem tudja forrasztani, csak 1-2 napig összetapasztja. Inkább szabadulj meg az egészségtelen végektől és a friss-egészséges hajat ápold hajvégápolóval, hogy ne kezdjen el töredezni.
2013. okt. 30. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is az ollót tudom javasolni sajnos... Sokkal szebb egy egészségesebb, nyak alá vagy vállig érő haj, mint egy ritka, száraz hosszú. És megnő, onnantól vigyázol rá, ápolod, nem teszed ki ennyi felesleges hőhatásnak, és gyönyörű lesz. :) Csodaszereket nem tudok, én sajnos vasalom, de havonta járok fodrászhoz, és átnézi a hajamat töredezett végek ügyében, bár így se ártana leállni vele...
2013. okt. 30. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:

fél év alatt ne várj csodát. Én egyáltalán nem károsítottam ennyire, mint ahogy te elmondtad, több mint egy éve növesztem, és egy hónapja mégis sokat kellett vágni belőle. Sajnos ki kell várni hogy egy jó része lenőjön a szétszadizott hajnak.. Olyan fél éve elkezdett sűrűsödni és egyre kevesebb hullott. Nekem is nagyon kevés volt váll alatt (pedig még csak el se volt darabolva), egyszerűen kevés hajszál érte meg azt a kort, mert kihullottak. Egyik nap már ott tartottam, hogy fogom magam és levágom. Anya mondta, hogy kérdezzük meg a fordász ismerősünket, ráér-e. Így lett a pár centivel melltartó vonal alá érő hajamból lapockáig érő... :D sokáig tartott megemészteni, de ha megszabadulsz a sok felesleges szétroncsolt hajtól, azt a hajhagymák is érzik. Biztosan neked is visszanőne fél év alatt, csak szebb és dúsabb lenne.

Ps.: bioboltokban mindent megtalálsz, én most a kókuszolajat fogom kipróbálni

2013. okt. 31. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!