Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a tünet milyen mentális...

Ez a tünet milyen mentális zavart tükröz?

Figyelt kérdés

Magányosságtól szenvedek, mert valószínűleg tényleg magányos is vagyok.

Ugyanakkor nem is igazán van kedvem máshoz, egyszerűen időpazarlásnak tartom vagy nem is tudom... Ez amolyan ambivalens vagyis kettős érzés, de eléggé szenvedtető.

régen ez nem volt így, szerintem egy vagy másfél éve van ez így.Relatíve aktív életet élek, délelőtt dolgozom, aztán sietek haza,h mehessek az edzőterembe aztán zuhanok az ágyamba...

Ez az életvitelem már nagyon régóta...

Köszönöm annak akit megérintett a kérdésem annyira, hogy hajlandó velem megosztani a véleményét!

26 / F

#mentáli #s zavar
2014. máj. 4. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy vagy magányos. El is kerülnek az emberek, vagy közelednének ugyan, de Te inkább elhárítod őket (akár úgy,hogy nem is szeretnéd ezt)?
2014. máj. 4. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Nézd, nem is tudom... Szerintem is, is...
2014. máj. 4. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Történt valami másfél éve?

Haláleset, baleset..ilyesmi?

2014. máj. 4. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy fogalmaznék inkább változás történt az életembe, véget ért az élettársi kapcsolatom, de ennek inkább előnyét érzem mint hátrányát, szóval igazán ilyen oka nem lehet...
2014. máj. 4. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, de szerintem olyan létezhet, hogy tudat alatt jobban zavar, mint ahogy kívülről megéled...
2014. máj. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!