Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi időben nagyon nagy rajtam a nyomás, mert minden létező rossz összejött. Igyekszem tartani magam, de nagyon nehéz. Ma nem sikerült, kicsit padlóztam, de aztán hirtelen átváltott röhögőgörcsbe, olyan intenzív volt az is, mint amilyen a sírás előtte. Fogalmam sem volt, hogy min nevetek, de nem tudtam abbahagyni, aztán már azon nevettem, hogy nevetek. :D Volt már ilyen valakivel? Vagy csak én kezdek már bekattanni?

2014. máj. 1. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet kezdesz depresszióba vagy valami hasonló dologba esni.
2014. máj. 1. 23:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Már benne vagyok jó mélyen a depresszióban. Bipoláris vagyok, szóval tudom magamról, hogy váltakozó a hangulatom, de ilyen nagyon éles átmenet még eddig nem fordult elő és ezért nem értettem, hogy mi van. ...de úgy néz ki, hogy akkor ez is a bipolaritásból fakad.
2014. máj. 1. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!