Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy leküzdjem a...

Mit tegyek hogy leküzdjem a kisebbségi komplexusomat?

Figyelt kérdés

#győzelem #komplexus #kisebbségerzet #kissebbségi
2014. ápr. 29. 18:35
 1/1 anonim válasza:

Ismerem az önértékelés hiányát. Amikor az ember többnyire vélt hiányosságot él meg önmagában. Nem gondolom hogy azt leküzdeni lehet inkább kinőni, vagy kigyógyulni belőle. Azt sem hiszem hogy egyedül vagy vele.

Szerintem első lépésben az segít ha Te aki ezt éled meg, megkeresed az értékeidet amiket kaptál és hálát adsz értük, megköszönöd. Keresném azokat a kapcsolatokat ahol intimitást tudsz megélni és azokat az elfoglaltságokat, hobbikat amik kreatívak, ahol alkotni lehet és örömöd van benne.

Én sok mindennel próbáltam kompenzálni ezeket a komplexusokat, amik nem vittek előrébb. A legtöbb dolog amit a környezetünk kínál nem visz előrébb ebben a kérdésben. Nem tudom mennyi a megosztható Rólad, talán nem is fórum téma, de a korodat például jó lenne tudni a beszélgetésben.

Szervusz.

Sebastian

2014. ápr. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!