Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol tudok netes barátnőt...

Hol tudok netes barátnőt találni? Akivel kölcsönösen tudnánk lelkizni?

Figyelt kérdés

Elég nagy bajaim vannak, s szeretném valakivel megbeszélni, élőben most nincs senki a közelemben, aki erre alkalmas :( (Legjobb barátnőm angliában dolgozik, párommal is most vita megy, nem tudok vele beszélni, az otthonomtól 100 km-re tanulok, s anyát nem akarom ezzel terhelni amúgy sem.)

Lelkipostának hiába írtam 1 hete, még nem kaptam választ sajnos, de szeretném valakinek kiönteni a lelkem. Neten hol tudok ilyen oldalakat találnI, ahol iylen emberek vannak? Természetesen én is nagyon szívesen beszélek a másikkal a problémáiról, simán meghallgatom vagy adok neki néhány tanácsot, ha tudok. Nem csak lelkiszemetes ládát keresek.

2014. ápr. 29. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Pl: itt gyakorin
2014. ápr. 29. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
facebook, társkeresõk, barát keresõk, chat-ek, ha tudsz angolul chat rulett, fórumok, gyk, facebook, online játékok, stb stb, jah és facebook
2014. ápr. 29. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz ha goldolod nagyon szivesen meg halgatlak:)
2014. ápr. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!