Én azért nem akarok, mert undorító, ha egy nőnek dohánytól bűzlik a szája. Nem lenne gusztusom megcsókolni.
Az is undorító, ha egy pasi cigiszagú, de velük úgyse smárolok, szóval kevésbé zavar XD
2010. júl. 10. 11:05
2/15 anonim válasza:
Ez így irdatlan baromság. Annyi mindentől függ, hogy ki meddig él, hogy fölösleges ezt számolgatni. Szóval nem, nem cselekszel jól.
2010. júl. 10. 11:05
3/15 anonim válasza:
Nem feltétlen... főleg, ha Bp-n laksz, úgy is mindegy (a bp-ieknek így is úgy is fekete a tüdeje, anatómiai előadáson hallottam/LÁTTAM)
2010. júl. 10. 11:07
4/15 anonim válasza:
Ha neked nem felel meg, hogy egy lány dohányzik akkor ne járj vele, és jól cselekszel. Én túl tudom tenni magam rajta, hogy dohányzik, bár nem örülök neki.
Viszont azt számolni, hogy ki meddig él, hülyeség. Kivéve ha 75éves vagy:P
2010. júl. 10. 11:10
5/15 anonim válasza:
dédimamám 98-at töltötte mult héten,15 éves korátol cigizik/pipázik (és ugye 80 éve még nem volt szűrő igazán),sőt,vizipipár is kiprobálta velem multkor...
anyám egyik barátnője ugy halt meg tüdőrákban,hogy életében nem szivott egy fél szál cigit se...
nah?
2010. júl. 10. 11:13
6/15 anonim válasza:
Igen, Ő szerencsés esetben 90 évig is élni fog, TE pedig átmész a zebrán, és 5mp alatt meghalsz! Na, ki fog jobban járni?
2010. júl. 10. 11:14
7/15 anonim válasza:
Dédike idejében "bio" dohány volt, a mostani cigiben meg vagy 1000 féle vegyianyagot kevernek a gonosz bácsik a gyárban.
2010. júl. 10. 11:22
8/15 anonim válasza:
nem,nem cselekszel jót.
hány éves vagy?
2010. júl. 10. 11:22
9/15 anonim válasza:
1 - egyáltalán nem biztos, hogy hamarabb hal meg
2 - hogy lehet már ilyenek alapján dönteni? a szerelem már nem is számít?! én simán összejönnék dohányos pasival, nem mindegy??
2010. júl. 10. 11:25
10/15 anonim válasza:
Ma 11:07 vagyok: De komolyan, hol laksz? Mert ha tiszta levegőjű helyen, akkor lehet tisztább a tüdőd, mint nem dohányzónak, DE még mindig nem ezen múlik, ki mikor hal meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!