Milyen pszichiátriai problémára utalhat az állandó ürességérzet, apátia, közöny?
ez depresszió, igazából ilyesmi a depresszió, csak manapság már ha az ember 3 napig rosszkedvű, akkor arramár rámondják h depressziós. depressziósnak is divat lett mostanában lenni, pedig ha tudnák h milyen az igazi depresszió.....
naszóval sztem a lány depressziós. depresszió és szorongás általában együtt jár.
ilyenkor azzal lehet próbálkozni, de fontos h ő is akarja....h hobbit talál magának. az ilyen emberek általában semmit sem csinálnak, hanem a saját depressziójukban élnek, pedig lehet h az állapot már régen a helyére tehető lett volna, ha nem kattan rá túlságosan saját magára.
de ahogy leírtad a lány nemnagyon akar ezen változtatni, így viszont kicsit nehéz.
szoktad őt elvinni magaddal vhova? pl vásárolni, moziba, barátokkal beüli vhova és dumálni, vagy nem?
az ilyen emberrel fontos megszerettetni a társaságot, de előtte fontos h legyen neki egy jó barátja akivel mindent megbeszélhet, és fontos h bízzon benne, mivel akkor ad a véleményére, és egy ilyen személy akiben a "beteg" megbízik nagyon sokat segíthet a felépülésben.
Háát... végül is valamilyen szinten van hobbija,sokat olvas,meg egy csomót tud a filmekről,mindig ő javasolja nekem,hogy miket nézzek meg,keni vágja ki mit rendezett,stb.Esténként szokott futni is,meg tök jó verseket ír.Az a fura,hogy nem az a tipikus félős figura,akinek így el kéne szeparálnia magát,tök jókat lehet vele beszélgetni.Annyit tudok,hogy a régi gimis osztályában elég rossz volt az osztályközösség,és ott kezdett ilyen lenni a vége felé,meg hogy otthon sem a legszuperebbek a dolgok.És a fiúkkal se volt valami nagyon sok kapcsolata,mondjuk nem csoda,mert nem megy sehova.
Amúgy teljes lehetetlenség társaságba vinni... udvariasságból először elfogadja,aztán valami kifogás mindig előkerül.Meg még régen külsőleg is jobban adott magára,tök csinos volt,most meg ahogy észrevettem fekete gatyán,meg garbón kívül nem nagyon hajlandó mást felhúzni... Néha azért jó kedve is van,de én akkor is olyannak látom,mint aki már belenyugodott mindenbe,és nem érdekli semmi.
Mármint az enyémet adjam meg,vagy az övét? :D Gondolom az övére gondoltál,csak lehet,hogy érdekesen fog nézni,hogy én itt kiteregetem a dolgait... :) Csak elég aggasztó a helyzet,és valahogy mindenki olyan természetesnek veszi,a szülei is,nem is értem.Van egyetlen nagyon régi barátnője,akinek az anyukája figyelmeztette az ő anyukáját,hogy ők is aggódnak érte,de erre se történt semmi...
Na jól van,azért megadom a címet,hátha egy hasonló problémákkal küzdő tud rá hatni,vagy legalábbis beszélni erről: lacune@citromail.hu
Amúgy eszembe jutott,hogy pár hónapja mondott valami olyasmit,hogy azért nem akar emberek közé menni,mert felépített magának egy illúzióvilágot,és attól fél,hogyha kimozdul,összetörik az egész,és akkor tényleg nem marad neki semmi,még ez sem... vagy valahogy így mondta.
Ez egy általános probléma korunkban. (kortünet)
Intelli-gens-ebb lány lehet, akiről írsz..
ezért ő jobban érzékeli azt, ami a "levegőben van".
Napjainkra az emberiség "feleslegessé vált", robotok fognak termeli, emberekre egyre kevésbé lesz szükség.
Némelyik nő (lány) nagyon intuitív (az én feleségem is az).
Az igazán fogékony és értelmes ember kb. 10-12 éves korára felméri azt, hogy "miben van", "miről szól" a világ.
Egy intelligencia-szint alatt az emberek "színészkedéssel, kirakattal" igyekeznek elleplezni életérzésüket.
Egy tartalmas kapcsolat nagyon sokat adhat, de a lényegen ez sem képes változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!