Sportoló vagyok. és kezdek "bekattani" . :S Nem tudom msot aggódjak vagy csak a kimerültségtől van?
Figyelt kérdés
Sziasztok
15éves fiú vagyok élsportoló heti 5 edzés + hétévgente 2 meccs is van :S Egy átlagos hétköznap reggel fél 8 kor indulok suliba és csak 20:00 kor érek haza :S Most hogy vége a szezonnak úgy érzem kicsit kezdek "bekattani" 1óránként sírok és közben röhögök magamon :D:D:D NEm tudom ez csak a kimerültségtől van vagy kezdjek "aggódni" :D ?
Válaszatikoat előre is köszönöm
2009. dec. 24. 11:40
11/11 anonim válasza:
15 évesen még kialakulóban van a tested, akármekkora sportoló lehetsz. Amúgy ennél a folytatásnál még a depresszió veszélye is fennáll. Írtad hogy sírsz, közben röhögsz magadon --> hangulat ingadozás. Depi egyik jele... iktasd be életedbe a pihenést is. :D
Üdv: egy meggyógyult depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!