Lehet, hogy nárcisztikus a húgom?
Sokakat beszippant a facebook. Szerintem neki kapuzárási pánikja van inkább, ő is szeretné, h szépnek lássák, kicsit fiatalabbnak érzi magát ettől a "modern " dologtól.
Majd leáll vele.
A nárcisztikus egyének nem csak a világhálón mutogatják magukat. Ők inkább minden pillanatban saját nagyságukat szeretnék éreztetni, irányítanak, önzőek, birtokolnak. Túlnőtt rajtuk az Én-jük.
Ez még messze nem nárcizmus... annak sokkal összetettebbek a tünetei. Sajnos többszörösen érintett vagyok a nárcizmusban, és ha ez megnyugtat, egyik nárcisztikus ismerősömre sem jellemző, hogy képeket posztolna magáról. Ez a személyiségzavar ugyanis nem erről, vagy nem feltétlenül erről szól.
Inkább csak valamiféle önértékelési probléma lehet a háttérben, nem kapja meg élőben a számára fontos személyektől az elismerést, ezért keresi máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!