Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Imádom a fájdalom...

Mit tegyek? Imádom a fájdalom érzetét.

Figyelt kérdés
imádom ha egy seb van rajtam, mindig elkaparom hogy újra és újra vérezzen, mert egyszerűen jól esik a fájdalom. Mielőtt mindenki elkezdi, hogy azért van ez mert így akarom a lelki fájdalmamat gyengíteni és hogy pszichopata vagyok NEM...nem ezért csinálom. Vágyom a fájdalom érzetére de ahányszor meg akarom magam vágni stb nem merem. Félek hogy túl erősen vágnám meg magam de nagyon vágyom a sérülésre főleg a vágásos sérülésekre. De még egyszer mondom, nem lelki problémák miatt stb...és nem is vagdosom magam, mert nem merem ami lehet jó de nekem nagyon rossz. Vágyom a sérülésekre :(

2014. ápr. 18. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
A pszichpata teljesne más, tizenévesen nem kell minden baromságra ezt ráfogni. Máskülönben meg lehetnek szorongásos problémáid, gondolom te is tudod, hogy az nem normális, ha magadban teszel kárt. Ezek, akár tetszik-akár nem, lelki problémákra vezethetők vissza, hiába tiltakozol ellene.
2014. ápr. 18. 19:21
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy úgysem hiszed el :) de nincsen semmi lelki bajom, nem vagyok depressziós, tök jó kedvű tinédzser lány. Szinte mindig mosolygok :D Csak egyszerűen imádom ha fáj valami. Nem azért akarok sebet ejteni magamon, mert attól nem fáj a lelkem vagymi. Ez olyan minthogy azért járok kosárlabdázni, mert szeretem és jól esik. Na jó ez most elég hülye hasonlat volt :) De tudtam, hogy úgysem fogja senki elhinni... :(
2014. ápr. 18. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezzel orvoshoz kellene fordulnod, mert ez nem normális.
2014. ápr. 18. 19:41
 4/9 A kérdező kommentje:
de annyira nem komoly...tehát nem csinálok magamon szándékosan vérző sebeket stb. csak egyszeruen ha meccsen megkarmolnak utana élvezem h picit vérzik és bizsereg. De magamat nem bántom mert nincs elég bátorságom.
2014. ápr. 18. 19:48
 5/9 anonim válasza:
Akkor mazochista vagy. Élvezed, ha fájdalom ér. Lehet, hogy nem tehetsz róla, de ebből később még öncsonkítás és egyebek is kialakulhatnak. Fordulj vele orvoshoz!
2014. ápr. 19. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Boldog leszel tőle, a szervezeted a sérülések hatására endorfinokat termel, ami egyfajta boldogsághormon.

Én nagyon sokat vagdostam magam (hülye voltam, tudom, eléggé meg is bántam), hidd el, nem jó buli és nem szórakozásból csináltam.

Viszont elég sokat bohóckodom és mindig összeverem magam, nem szándékosan, csak esem-kelek.... :D

Iratkozz be valami veszélyes sportra vagy röpizz durvábban, ilyen egyszerű :)

2014. ápr. 23. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Azzal semmi gond nincs, ha tetszik a fájdalom. Viszont a tényleges sérüléssel járó dolgokat inkább hagyd abba, nagyon sok más lehetőség van még arra, hogy fájdalmat okozz magadnak anélkül, hogy bármi egészségügyi problémád lenne belőle. A kulcsszó: BDSM. Legyél kreatív! :)
2014. ápr. 23. 16:56
 8/9 anonim válasza:
sportolj sokat! az is fájdalommal jàr s egészségesebb is leszel,közben kiürítheted a fejedet.
2014. júl. 7. 10:44
 9/9 anonim válasza:

csinálj olyan dolgokat,amik hasznosak,de fájdalommal jàrnak.

menj vért adni,metszél rózsát,sportolj,a szakàcsok sokszor elvágják az ujjukat......

ezt enyhe humorral mondom,mert ha nem tekinted magad beteg embernek,akkor ezek is megoldást jelenthetnek.

2014. júl. 7. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!