Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy öngyilkosság történt?

Lehet, hogy öngyilkosság történt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A vasútállomástól nem messze lakok és bevallom többszőr elgondolgodtam rajta, hogy vonat elé ugrom. Ma is voltak ilyen gondolataim persze soha nem merem megvalósítani de nagyon foglalkoztatnak az ehez kapcsolódó témák. Szóval egy jó 10 perce az történt, hogy hallottam, hogy a vonat 2x is dudált egy naggyot. Lehetséges, hogy valakit elütött?(soha nem szokott dudálni) és bocsi a hülye kérdésemért de komolyan azóta ezen gondolkozok.

2014. márc. 24. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nm valószínű. Lehet, hogy valaki vagy egy jármű lehetett az átjáróban vagy a síneken.
2014. márc. 24. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűbb, hogy egy őzike, vagy más állat mászkált a síneken. Ha valakit elüt, megáll, helyszínelés van, csúszik az egész menetrend, késnek a vonatok olyan 3 órát.
2014. márc. 24. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen kijárok a felüljáróra, nézem a síneket, a vonatokat. Mindig megállok a felüljárón, ha elmegy alattam egy vonat és addig nem indulok el míg még látom és mindig megszámolom a kocsikat. Minél több van, annál elégedettebb vagyok.

Ha a vonat elüt valakit, azt megelőzően is már hosszan dudál, utána pedig a vészfék miatt jellegzetes fékhangot is ad. Ha csak 2x dudált ott ahol amúgy nem szokott, akkor valószínűleg egy állat volt a sínek közelében vagy esetleg földút a sínek mellett és ott is szokott jelezni hogy akik a földúton mennek, a vonat szele miatt húzódjanak távolabb a sínektől. Esetleg egy jármű túl későn haladt át a vasúti átkelőn de ez nagyon nagyon ritka, hiszen rég lezárulnak a sorompók mire a vonat odaér, max biciklis vagy gyalogos tud gyorsan átszökni.

2014. márc. 24. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !:)
2014. márc. 25. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!