Depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, megcsaltak,ki akartak használni, szórakoztak velem. Édesapám nem akarja elfogadni hogy lassan eljövök,uralkodni akar rajtam. Ha talál valami hibát,amit vétek itthon, kiabál velem, és felhánytorgat minden apróságot. Veszekedések alkalmával fenyegetőzik,hogy mégpofoz,stb.
(tud aranyos lenni,de az előbbigyakoribb)
Szemközt utálokitthon,nincs életkedvem,sokat sírok, egy doki,akivel jóvá vagyok,meghallgat,és próbál segíteni,amiért imádomis. Eddig kétszer vagdostam magam (szégyellem is!!!) mert ígytudtam csak megnyugodni, mivel másfél óra sírás után sem sikerült.
2014. márc. 25. 20:31
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásokért, telefonról írtam.
eljövök=felnövök
mégpofoz=felpofoz
szemközt=ezért
jóvá=jóban
és az egybeírásokért is elnézést!
2014. márc. 25. 20:54
2/4 anonim válasza:
Hát ha nagyon mélyre le vagy süllyedve lelkileg ,akkor igen. Ja am lehet benne valami a leírásod alapján:S:S:(
3/4 anonim válasza:
:( Nem tudom miben tudnánk segíteni, de ha simán csak jól esne beszélgetni, akkor ráérek, sajnos van tapasztalatom hasonló témakörben saját részről. :( Nem garantálom, hogy tudok segíteni, talán tanácsot adhatok, hogy mik segíthetnek valamelyest.
4/4 anonim válasza:
Igen, ezek lehetnek a kamaszkori depresszió tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!