Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosság hogyan változt...

Az öngyilkosság hogyan változtatná meg az életemet?

Figyelt kérdés
Eddig elég szar volt. Mire számíthatok utána?

2014. ápr. 16. 01:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az ongyilkossagi kiserlet nem ongyilkossag. Ezt mindenki tudja. Siman csak figyelemfelkeltes. Ahogy ez a kerdes kiirasa is az. Ha sikeres az ongyilkossag, akkor valoban megoldasz mindent, ami addig problema volt, de ezt a tarsadalom nem szokta szeretni, mert neked ugyan jobb lesz (vagyis, nem szenvedsz, nem lesz semmilyen) de a hatramaradottak szomoruak lesznek.

Az mar neked nem lesz kielegules, hogy az eletben maradt emberek korulotted majd eszbe kapnak, hogy nem figyeltek rad elegge. Hiszen halott leszel.

De ne gondolkozz ilyeneken.

2014. jún. 29. 08:36
 22/27 anonim ***** válasza:
Írj privátban!
2014. jún. 29. 21:19
 23/27 anonim ***** válasza:
Louis L. Hay: Éld az életed c. könyvét ajánlanám és néhány igaz barát támogatását, hogy tovább tudj lépni, akármi is a bajod az élettel.
2014. jún. 29. 23:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nincs megbízható módszer? Csak az nem tudja megölni magát, aki nem akarja. Én is többször meg akartam már halni, egyetlen kísérletem se volt, mert mindig tutira mentem volna... nem gyógyszerrel, meg méreggel... azok csak figyelemfelkeltésre jók, befejezett öngyilkosságra nem.
2014. jún. 30. 01:09
 25/27 A kérdező kommentje:
#24: Például?
2014. jún. 30. 10:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, etikátlan (ön)gyilkossági tippeket kérni/adni.

Arra sincs biztosíték, hogy te, vagy bárki más a tippeket ne másvalaki megölésére használja fel.

2014. jún. 30. 10:55
 27/27 anonim ***** válasza:

"Önmagunk megölésének képessége tanult folyamat. Mint az illemszabályok, szüleink tisztelete, a lifthasználat vagy az előítélet, úgy épül be észrevétlenül megoldó készletünkbe."

Majd ha eljön az ideje akkor te magad is tudni fogod.

2014. jún. 30. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!