vagdosom magam,de ez nem nevezhető annak mivel próbálkoztam késsel,üveggel de egyik se vágja el úgy a bőröm,hogy vérezzen.Mit ajánlotok,mi tudja elvágni?
Egyszerübb lenne ha nem vagdosnád magad és keress fel egy pszichologust vagy pszichiátert mert nem lesz jó !
2014. márc. 15. 17:39
2/11 A kérdező kommentje:
sokat segítettél
2014. márc. 15. 18:02
3/11 anonim válasza:
Már bocs, de én 4 évig vagdostam magam és mindig feltaláltam magam... Amúgy meg 2 emberen kívül senki nem tudott róla (egyik pszichológus)... Ez neked csak figyelem felkeltés, fogadjunk.
2014. márc. 16. 08:36
4/11 anonim válasza:
Hát hallod... én is mindig feltaláltam magam.
Amúgy ezek rendesen vágnak, ha jól csinálod.
Zsilett. Csak aztán nehogy megijedj, hogy mennyi véred folyt el.
2014. márc. 16. 10:09
5/11 A kérdező kommentje:
Istenem,mi az,hogy fegyelem felkeltés..segg
2014. márc. 16. 10:54
6/11 anonim válasza:
Az eszedet használd..
2014. márc. 16. 12:43
7/11 anonim válasza:
Ha nem vagyok indiszkrét, miért akarod, hogy vérezzél? Miért nem öntesz savat a szemedbe? Miért nem szúrsz szögeket a körmöd alá? Miért nem eszel üvegcserepet? Ja, hogy az hülyeség lenne?
2014. márc. 19. 23:31
8/11 anonim válasza:
ha nagyon ideges vagy akkor késsel is megy... de egyértelmű a penge a legegyszerűbb és legkönnyebb de ne kezd el vagdosni magad mert most nekem is nagy szívás dugdosni a kezem meg a combom
2014. márc. 26. 21:39
9/11 anonim válasza:
Hidd el nekem... Jobb ha abba hagyod... 1. Ha a szuleid meg tudnak hat...szerintem biztos kiakadnanak...(pont mint nalam),2. En pl ra szoktam erre...mar mint hogy vagdossam a karomat...no meg elegge para volt az is amikor az oszt tarsak eszre vettek...utana meg apam meg anyam...plusz most a kezem is olyan mint....hat.. Na mind1..
A lenyeg hogy hagyd abba mert sohasem lesz jo vege...es keress fel egy pszichologust...vagy menyj el egy valamilyen kuzdosportra es
Az is segit levezetni az idegesseget... En pl thaiboxra jarok es mar nem is nagyon gondolok arra hogy szetvagdossam a kezem.mert igy is elegge csunyan nez ki... De hogy valaszoljak akerdesre is... Nem szivesen teszem.. En pl szikevel, megelezett zsebkessemmel vagdostam magam...amit neten szereztem be...
Bocsi a helyesiras miatt..
2014. márc. 30. 12:24
10/11 Aiji válasza:
Én is vagdosom magamat bár lehet hogy te rossz pontra vágtál azóta és feldobtad a bakancsodat, de nekem van ehhez egy jó kis éles faragóm azt szétszereltem és paramm probléma megoldva. De ha a szüleid autó üveg gyárban dolgoznak tudnak beszerezni ilyen makett szikét vagy mi a retek nekem az volt csak elkobozták hogy ne csinálja de egy emo-s feltalálja magát ha unatkozik... szóval én tudom ajánlani a fargót meg a szikét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!