Mit használjak?

Figyelt kérdés
vagdosom magam,de ez nem nevezhető annak mivel próbálkoztam késsel,üveggel de egyik se vágja el úgy a bőröm,hogy vérezzen.Mit ajánlotok,mi tudja elvágni?

2014. márc. 15. 17:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem tudom most mi a helyzet de én is azt ajánlom hogy hagyd abba még mielőtt az osztálytársak rájönnek. A szülők is kiakadnak de nem akkora gáz, mert nem fognak lenézni/kinézni/utálni stb. Tapasztalatból tudom! Ha fájdalmat akarsz inkább csak nyomd oda erősen az öklöd valahová ahol fáj, vagy ilyesmi, még ha lesz is egy folt rajtad mondhatod hogy véletlen beverted. Én régebben mondjuk pont a vér miatt csináltam, mert valahogy megnyugtató volt, de ilyesmit nem lehet sokáig csinálni feltűnés nélkül. És, ha mégis a pengét/akármit választod szerintem fertőtlenítsd le előtte.
2014. aug. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!