Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 36 órája ébren vagyok és...

36 órája ébren vagyok és elkezdtem hangokat hallani, mennyire káros?

Figyelt kérdés

Rövid szavakat hallok, mintha szólnának.

Mennyire káros az egészségemre nézve, ha huzamosabb ideig (1-2 napon keresztül) nem alszok?

(munka miatt)

2014. ápr. 13. 21:00
1 2
 11/11 anonim válasza:

45 oránál járok srácok a látásom homályosodik iszonyatosan, kb 6 orája a backstreet boys- i want it that way szol a fejembe és valami hang 2 órája kb elkezdte narrálni amit csinálok.

Jó hír viszont hogy a szociális szorongásom szinte teljesen elmult, iszonyat sokat beszélek kb bárkivel.

Próbáltam már ezt régebben is, nekem 30 óránál van a holtpont ami után elmúlik az iszonyatos fáradtság és helyére lép a tompult filozgatás.

Mellesleg ilyenkor az étvágyam is elmúlik teljesen szóval ha úgy vesszük diétás módszernek sem rossz:D

Eddig 4 energia italt ittam az utolsót 3 órája

2018. nov. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!