Mostanság elkezdtem ütlegelni magam, és utána jobb, de félek, hogy rászokom, mit csináljak?
Szóval pofozom magam, nagyon sokszor teljes erőmből szoktam ütni magam, utána kicsit megnyugszom vagy nem tudom...
nagyon ijesztő...
Most csak kis pofon, aztan legkozelebb oklozes, majd johetnek a szuro/vago eszkozok.
Szerinted normalis vagy?
Keress fel egy szakembert es beszelj neki errol!
nekem is ez van, de főleg a penge
főleg hogy annyira hidegen hagyja azt aki okozza nekem...még jobban csinálom a kinzo érzések miatt
26n
hidegen hagyja azt aki okozza nekem - te vagod magad vagy egy masik szemely vag teged?
Ha egy masik szemely vagdos, akkor jelentsd fel a rendorsegen.
Ha te vagdosod onmagad, akkor meg veletlenul se probald rakenni egy masikra, mert a hiba tebenned van, nem abban a masik szemelyben. Csak az egod probal hulyiteni azzal, hogy azt hiteti el veled, hogy a masik ember miatt csinalod.
Gyerekek, surgossen keressetek fel egy szakembert, mert ez iszonyu sulyos problema, hogy onsanyargatasban latjatok a gondok megoldasat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!