Létezik "enyhe" autizmus?
10/11, értem... Hát nagy a valószínűsége, hogy nem menne el a kezelésekre, nem menne el pszichológushoz. Elküldtük agykontrollra jó drágán, egy órán volt ott, a többire el se ment, pedig azt mondta, hogy jó volt. (De persze semmit se használt.)
De majd a szüleim eldöntik, hogy kezdenek-e ezzel valamit, mert nekik kell tovább kibírni. Csak egy kicsit sajnálom a húgomat (az is van :$) hogy itt kell hagynom. :(
a 11. kérdésre pedig gyorsválasz: nincs pénz ilyenekre. Pszichológusra inkább lenne... vagy akkor már egy saját lakásra a nővéremnek. ;)
xD
Oké, akkor elmegyünk a családdal 4-en pszichológushoz a nővérem nélkül, mert biztos mi vagyunk a hülyék. Kiváló ötlet! Mert ő ordibál állandóan, én menjek pszichológushoz?
Gratulálok. :D
U.i.1.: Ki mondta, hogy elvárom, hogy elmenjen szakemberhez?
U.i.2.: Megértem és elfogadom, hogy üvölt velünk egész nap és nem hagy egyikünket se élni? Jobb lesz akkor bármelyikünknek, ha én ezt elfogadom?
Nekem vannak barátaim, van barátom, járok szórakozni, boldog vagyok, jó vagyok a suliban, szeretem az embereket, az állatokat, a filmeket, a könyveket, szeretek nevetni, beszélgetni és zenét hallgatni. Melyik abnormális tulajdonságommal menjek szakemberhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!