Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik "enyhe" autizmus?

Létezik "enyhe" autizmus?

Figyelt kérdés
Amikor nem teljesen antiszociális és berögzött valaki, csak szimplán betegesen. A nővéremről van szó, akit érdekel, írjon privátot.

2014. ápr. 9. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A lépészaj ellen is lehetne tenni, bár ehhez fel kellene újítani a padlóborítást, ami nem biztos, hogy jól fog neki esni. Jobban kellene hangszigetelni valamelyik szobát, vagy az övét, vagy a tiédet.
2014. ápr. 12. 22:21
 12/15 A kérdező kommentje:

10/11, értem... Hát nagy a valószínűsége, hogy nem menne el a kezelésekre, nem menne el pszichológushoz. Elküldtük agykontrollra jó drágán, egy órán volt ott, a többire el se ment, pedig azt mondta, hogy jó volt. (De persze semmit se használt.)

De majd a szüleim eldöntik, hogy kezdenek-e ezzel valamit, mert nekik kell tovább kibírni. Csak egy kicsit sajnálom a húgomat (az is van :$) hogy itt kell hagynom. :(

a 11. kérdésre pedig gyorsválasz: nincs pénz ilyenekre. Pszichológusra inkább lenne... vagy akkor már egy saját lakásra a nővéremnek. ;)

2014. ápr. 13. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:
A leírásodból inkább az derül ki, hogy neked inkább saját magaddal van problémád. Menj TE pszichológushoz, mert csak önmagadon tudsz változtatni, másokon nem! És hidd el, ha magadon dolgozol, másokat is sokkal jobban megértesz és elfogadsz majd! Különben milyen alapon várod el mástól, hogy ő menjen szakemberhez? A te érzéseidért TE vagy felelős, nem mások!
2014. ápr. 13. 13:27
 14/15 A kérdező kommentje:

xD

Oké, akkor elmegyünk a családdal 4-en pszichológushoz a nővérem nélkül, mert biztos mi vagyunk a hülyék. Kiváló ötlet! Mert ő ordibál állandóan, én menjek pszichológushoz?

Gratulálok. :D

2014. ápr. 13. 15:47
 15/15 A kérdező kommentje:

U.i.1.: Ki mondta, hogy elvárom, hogy elmenjen szakemberhez?

U.i.2.: Megértem és elfogadom, hogy üvölt velünk egész nap és nem hagy egyikünket se élni? Jobb lesz akkor bármelyikünknek, ha én ezt elfogadom?

Nekem vannak barátaim, van barátom, járok szórakozni, boldog vagyok, jó vagyok a suliban, szeretem az embereket, az állatokat, a filmeket, a könyveket, szeretek nevetni, beszélgetni és zenét hallgatni. Melyik abnormális tulajdonságommal menjek szakemberhez?

2014. ápr. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!