Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szét lehetek esve?

Geri12345 kérdése:

Szét lehetek esve?

Figyelt kérdés
Már 1 hete úgy érzem magam mintha egy más világban lennék, szinte minden ismeretlen lenne egy - kettő másodpercre, és ez megijeszt engem. Erős fejfájásaim vannak, és égnek a szemeim is. Elég sok mentális dolog ért: halál a családban, gerincferdülés, rossz jegyek (igyekeztem mind ezt feljavítani, de mintha bele roppantam volna) A személyiségi stílusom mintha változott volna, lehet a stressz hatására. Hétvégente 12 órát szoktam aludni, de előző héten csak 6 ot aludtam. Az elején amikor közösségben voltam mindent elfelejtettem, és jól éreztem magamat, de ahogy a napok telnek kezdem elveszíteni a kontrollt. + egy Horror számítógépes játékkal is játszottam, ami kihozhatott a sodromból pluszban, és az is megijesztett rémületes volt. Ha van valami javaslatotok írjátok le köszönöm szépen. :)

2014. ápr. 4. 19:06
 1/2 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és a pulzusom is fent van az egekben. Mindent kb lesz*rok amit az iskolában nyomnak és nem igazán érdekel semmi.
2014. ápr. 4. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelj... Lehet, hogy csak egy kicsit le kène ülnöd, mikor egyedül vagy otthon, át kell gondolnod mindent. Ha sírnod kell, sírj, vagy kiálts, ha jól esik. Nem baj. De aztán szedd össze magad, tanulj többet, mozogtak többet, menj el futni, szellőztess! Ki kell tisztulnod.
2014. ápr. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!