Segitenétek? Hogy tudok változtatni, mitöl lehet?
1. Félek a bojáktol marmint amik a Balatonba vanna vagyis nem láttom az aljukat eltünik a vizben és ettöl roszul vagy de a nádastol is félek annak is az alja eltünik a vizbe es abszurd dolgokat gondolok oda ja es a kikötött fa csonak a rémálmos na azt 100 m-re elkerülöm ahogy az előzöket is!Mitől van? És egyszer voltmár hogy a bojakon tul úsztam es egyszer csak megfordult a fejembe mi van ha egy mély szakadék van mellettem tudom hogy tök lehetetlen de onnantol kezdve nem mertem lettenni a lábam es nagyon kétségbe estem (borzaszto volt). Amm már kis korom ota minden nyári szünetben lemegyünk kb 2 honapra a Balatonhoz! Nem tudom hogy össze függ e de ha gumi csonakkal ki megyek be nem szállok ki mert félek attól hogy mi vár rám az átláthatatlan viz allatt!
2. Rosszul vagyok ha lefognak vagy ha gátolva vagyok ha a pulcsim rajtam szorul ilyenek össze vissza rángatozom csak szabaduljak kétségbe esem!
Segitenétek hogy mitöl lehet és hoy tudnák változtatni!?
Dianetika könyvet olvasd el, ha gondolod. Abban le van írva miért vannak irracionális félelmeink és mi a megoldás.
a bóják és a csónakok aljától nekem sincs biztonság érzetem de csak egy kicsikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!