Mostanában túl gyorsan és túl sűrűn sértődök meg, mit tegyek?
Nem tudom mi van velem, mit rontottam el? 16 éves lány vagyok. Egyszerűen megsértődök minden apróságon. De teljesen akaratlanul. Elborul az agyam és akkor mindennek vége. A baráti társaságomat simán otthagytam egy vicc miatt. És ez nem egyszer történt meg. Aztán persze nagyon nagyon megbánom, és küldöm a bocsánatkérő üzeneteket, és magyarázkodok. Mellesleg nagyon lelkiismeretes vagyok, és nem szeretek megbántani másokat, és nem is szoktam. De ez egy hónapja megváltozott.
Ez így nagyon rossz, nekem is és a környezetemben élőknek is. Nem tudom, hogyan javíthatnék ezen, vagy egyáltalán mitől van. Úgy érzem, mintha eddig egy időzített bomba ketyegett volna bennem és most pedig felrobbant. Ez szörnyű érzés. :(
Ma nagyon fájt a hasam. Erre az egyik barátom elkezdett kötözködni velem és én nagyon felidegesedtem és megharagudtam rá. Mire hazaértem már semmi bajom nem volt, és tőle is bocsánatot kértem. Azt mondja nem haragszik, de ez így nem állapot, és nagyon szégyenlem magam.
Kérem szépen, aki tud, segítsen, mert nagyon rosszul érzem magam emiatt és nem hiszem, hogy ez normális lenne. Lehetőleg ne orvost, nyugtatót, meg ilyen dolgokat ajánljatok. :) Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!