Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós lennék?

Depressziós lennék?

Figyelt kérdés

Fél éve szakítottunk exemmel. Azóta igazán viccesnek az állataim kívül kb semmit sem tartok. Nem tudok igazán jót nevetni társaságban, nem is vágyom rájuk. (nincsenek barátaim, osztálytársakra gondolok)

Most esett le, hogy a szakítás óta nem is vagyok valami beszédes. Csak a fontos dolgokról beszélek...

A kedvem szinte mindig rossz, néha teljesen magam alatt vagyok.

Kezdek aggódni...

19/L

2014. márc. 27. 19:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az egészségügyi bajaim is közrejátszanak ebben.. Ekcémás vagyok, évek óta folyamatosan lángol.. Epeműtött vagyok, ami gyakori hasmenéssel, émelygéssel jár..
2014. márc. 27. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha depresszió alatt tartós kellemetlen hangulatot, közérzetet értesz akkor igen, az vagy.

Egyébként meg ez a korral jár, pont abban az időszakban vagy amikor keresed az utad belül, de valahogy sehol sem találod és nem érzed magad igazán otthon sehol sem.

Ez csak fokozódik, ha műveltebb, racionálisabb és tudatosabb vagy másoknál. Mert a többség egyszerű, tudattalan, egoista és materiális személyiség, mondhatni pszichopata érdekember. Még, ha nem is tudják magukról. Ezek társaságába más életszemlélettel nehéz jól érezni magunkat. A humort se a tv-ben keresd és a bulvár által keresd, az az átlagnak, tömegnek készült.

Szerintem kissé érdektelen vagy erre a világra, a szakításkor tudatosult ez benned és felerősítette ezt. Mert akkor rájöttél, hogy a szakítás érzésével egyedül vagy, más megérthet, de nem érezheti helyetted. Ez pedig felnyitotta a szemedet! Most már nyitva a szemed, és ebből előnyt is kovácsolhatsz.

Mennyire áll közel a valósághoz, amit most írtam Rólad?

2014. márc. 27. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél, hogy mi változzon? Mire lenne szükséged szerinted?
2014. márc. 27. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát, fogjuk rá...

Nem keresem nagyon a helyem, csak elszomorít, hogy csak ennyire vagyok hivatott. Szeretnék állatmenhelyet nyitni, de nem lenne pénzem üzemeltetni..

Ehelyett egy hülye kis asszisztens leszek, semmi előrelépési lehetőség, de legalább nyugodt meló, elfogadható fizetés..

A szakítás mélyen érintett, mert nagyon szerettem, azt hiszem még most is szeretem. Jelenleg ez az oka az egésznek, úgy érzem.. Szeretném visszakapni, de nem lehet sajna :(

2014. márc. 27. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!