Voltam pszichológusnál, és nagyon élveztem, ez normális?
Figyelt kérdés
Kicsit tartottam attól, hogy jajj, majd belekérdez dolgokba, amikről nem akarok beszélni, de valamilyen szinten a 'páciens' irányítja a beszélgetést, szóval nem mondtam ám el neki mindent. Majd legközelebb... csak nagyon idegesít, hogy nem mondta el, mit gondol rólam. Szerintetek igazából lesz*rta, amit mondok? :D2014. márc. 27. 18:28
1/3 anonim válasza:
Le. Azért igazából lehet, hogy kielemzi magában, amiket mondtál és lehet, hogy megpróbál rávezetni egy számodra jobb dologra, de ne felejtsd el, hogy ez a munkája. Nagyon nem érinti meg, nem foglalkoztatja...Kérdezz, rá, hogy mit gondol az általad elmondottakról.
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lesz*rta, szerintem inkább azért nem erőltette az irányítást, hogy a saját tempódban tudjál haladni. Te meg pont azért élvezted, mert nem hozott olyan helyzetbe, amire most még kellemetlen lett volna neked. Ez így normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!