Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek lehet gyógyszerrel...

Szerintetek lehet gyógyszerrel rásegíteni az alábbi problémára?

Figyelt kérdés
Nemrég valamelyik kérdésemben írtam arról,hogy nem igazán megy a konfrontáció egyes emberekkel,és nemet sem tudok mondani,és kiállni az igazamért egyes embereknél,mert szélsőségesen bátortalan vagyok ,és leblokkolok.Ezt könnyű munkahelyen kihasználni,mert látszik a labilitásom.Éjszaka is sokat álmodok olyanokat,hogy késsel kerget egy régi diáktársam,aki annak idején sokat zaklatott,és felébred arra az egész családom,hogy kiabálok.Amikor felébredek a kiabálásomra,akkor nem tudom mit álmodtam.Lett egy kis üldözési mániám.Ez így nem jó.Gyerekkoromban(4 évesen is) is jártam pszihiáterhez,akkor ,még nem szedtem gyógyszert de 13 évesen igen.Most jó ideje nem szedek.Lehet indokolt lenne.Sokak szerint,ha egyszer elkezdem,akkor nehéz abba hagyni a gyógyszert.Másik lehetőség:átnézek a gonosz embereken,ha olyanokkal kerülök össze.
2014. márc. 24. 10:13
 1/3 A kérdező kommentje:
A gyógyszer szükségességét elsősorban az éjszakai dolgok miatt érdekelne.
2014. márc. 24. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem,a gyszer abban segíthetne,hogy éjszaka ki tudd magad pihenni(meg a családtagok is :) )

Lehet,hogy ha találnál vmi olyan hasznos elfoglaltságot ami kikapcsol,könnyebben leperegnének rólad a bántások.

Pl torna, nyelvtanulás (autodidakta módon is).

Kitartóan alkalmazva mind2 hasznosan hatna rád.

(a kitartás viszont nagy feladat :) De! megéri)

Segíthet,(ha tudsz,lehetőséged van rá) a kertészkedés is.

2014. márc. 24. 10:57
 3/3 katniss_ ***** válasza:
nem kell ide gyógyszer, minden fejben dől el, vagy ha gondolod menj el pszichológushoz vagy pszichiáterhez végső esetben, de a gyógyszer csak tünetmentesít, nem megold
2014. márc. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!