Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A halál szó megjelenése...

A halál szó megjelenése milyen problémára utalhat?

Figyelt kérdés
48 éves férfi,házasság jó,3 gyerek,anyagi körülmény oké,viszont cukor betegség és túlsúlyosság fent áll de nem panaszkodik.Mostanában szinte minden este elalvás előtt elkezdi nekem mondani hogy mostmár ő meg fog halni,már elköltözik messze tőlem,még nem tudja hova mert még ott nem volt,és többször egymás után,meg fogok halni...erre elalszik és én órákig teljesen kivagyok és gondolkodom....nappal ez soha nincs...sőt tervez a gyerekei számára és másoknak nem beszél erről....nem tudom mi lehet? Ha kérdezem,csak annnyi:dehát megfogok halni....
2013. okt. 13. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Abban igaza van, hogy egyszer meg fog halni, hiszen ez az élet rendje. Igaz nem 48 évesen. Legalábbis remélem, mert akkor nagy bajban vagyok. Na a lényeg az, hogy egyszerűen fél a haláltól, és az egyre gyarapodó egészségügyi problémák, meg a média nyomására ezt kissé komolyabban éli meg, mint az átlag. Persze ő is tisztában van vele, hogy kevés a realitás alapja, ezért nappal nem mondogatja, csak este, amikor mindenki egy kicsit érzékenyebb.
2013. okt. 13. 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
nappal emlékszik rá, hogy este ezt mondta?
2013. okt. 13. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt mostanság vizsgálatokon? akár milyen neked mondott piszlicsárén is?
2013. okt. 13. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Megnyugodna, ha úgy halna meg, hogy gondoskodott rólatok.

Kössön életbiztosítást, cukorbetegeknek emelt díjas, de akkor biztosan megnyugszik, hogy jó életetek lesz a halála után is.

Ez így amit csinál önkínzás és főleg a te kínzásod. Tegyél ellene! Legyél gyakorlatias.

2013. okt. 13. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet már érzi, hogy közeledik a halála, de a gyerekek előtt nem akarja ezt elmondani, mert őket ez jobban megrázná, mint pl.: téged

Lehet hogy volt valamilyen orvosnál aki azt mondta hogy nincs sok ideje hátra vagy valami hasonló

remélem hogy nincs igazam

2013. okt. 13. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben az országban ahol az életkörülmények egyre rosszabbak minden egyre szarabb az élethossz is egyre rövidebb.
2013. okt. 13. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Orvosnál egyedül nem volt,csak velem jár...ha eljön...:-( Jelenleg olyan magába fordulónak látszik...és nem szól hozzám
2013. okt. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!