Pánik beteg vagyok?
igen kezelhetõ, de jobban jársz, ha inkább nyugtató meditációs gyakorlatokat, légzõgyakorlatokat sajátítasz el, mintha elkezded szedni azokat a függõséget okozó bogyókat, amiknek a hiánya önmagában pánikrohamot okoz... én már 10 éve szenvedek tõle, ameddig hagytam magam gyógyszerezni, addig csak akkor voltam jól, de a gyógyszerektõl meg nem ment a tanulás... a meditációs gyakorlatok segítenek kitisztítani a fejet, a légzõgyakorlatok pedig fizikailag lenyugodni.
+ érdemes ha anyagilag nem is megengedhetõ de legalább negyedévente felkeresni egy értelmes maszek pszichiátert aki nem csak hümmög és bólogat, majd nyugtatót ír mint akiket a tb-fizet...
Mindig nyugtatóval kezdik.
Ezzel azonban nem lehet jó eredményt elérni. Az ilyesmit antidepresszánssal lehet kezelni, amit több mint 1 évig folyamatosan szedni kell. Az első pár hét nehéz, viszont ha beáll, akkor tünetmentes leszel és nincs vészes mellékhatása sem, valamint nem is tompít. Miután letetted fél-1 év után valamennyire valószínűleg visszatér, úgy kb a fele szintre, mint előtte, de jobban kézben lehet tartani.
El nem múlik véglegesen soha, aki azt állítja, hogy nála igen, az is nem volt soha "rendesen" pánikos.
A 7.vagyok.
Nem igaz, hogy fejben dől el, pontosabban az nagyon kevés hozzá. Ez is egy betegség, mint a magas vérnyomás, ott se tudsz semmit fejben tenni ellene, ha megfeszülsz sem.
Én végigcsináltam antidepivel tudom, mit beszélek, míg az ellenzők 99%-a eleve nem is szorult rá soha, mert nem érinti a betegség, így csak az elméletet mondja vissza.
Nyugtatót szedegetni, mondjuk heti 1-2 darab mennyiségen felül az a legrosszabb, az tényleg minden csak nem megoldás és többet árt, mint az antidepi. Akkor döntsd el, hogy 0 gyógyszer vagy hogy jöjjön, de akkor ne a nyugtató, hanem célirányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!