Szabad élvezni az életet, ha véglegesen el van rontva?
Nincs jövőm. Nincs reális esélyem a sikerre. Úgy sem fog sikerülni. Csak kapálózok és próbálok nem elmerülni, igyekszem egy kis időt nyerni... de hiába, hiszen az életet elég egyszer elrontani, az a hiba úgy is végzetes lesz.
Ergo: ha nincs esélyem az igazán boldog életre, ha nincs esélyem egy megfelelő egzisztencia kialakítására, akkor ezek ellenére "jogos-e" lesz@rni a kilátástalanságomat?
Tehát pl. költhetek-e olyan dolgokra pénzt, ami fontos lenne számomra - még akkor is, ha tudom, hogy nincs jövőm.
Kicsit homályos, bocs.
25 F
Te beszélsz, hogy nem jó egyedül, aki szintén nem akar családot???? - gyereket/ferjet nem akarok, ezt irtam. Nem azt, hogy tok egyedul akarom leelni az eletemet.
te agyalágyult! - ugy tunik, valami kenyes pontot erintett az irasom, mert tamadsz es ragalmazol, pedig nem is ismersz.... Az hogy orvost ajanlok, az nem ragalmazas es nem tamadas... mielott meg ezzel vagsz vissza...
azok a sikeresek, akik átgázolnak másokon - rosszul latod, vagy nem lattal meg eleg sikeres embert. Akiket en ismerek (mind tarsadalmi mind gazdasagi sikerekben sokat elert emberek) nem gazoltak at masokon hogy oda jussanak.
Szabad élvezni az életet, ha véglegesen el van rontva? ez volt a fo kerdesed.... akkor legyen erre a valasz, hogy szabad, sot kell, sot valaki kotelessegenek erzi, hogy elvezze az eletet, annak ellenere, hogy masok szemeben, az o elete veglegesen el van rontva: Nick Vujicic
Bocsánat, hogy csak most reagálok.
Az egyedüllétet te keverted bele, én valóban azt írtam, hogy családot nem akarok, de az emberek társaságára vágyom (más kérdés, milyen mértékben).
A szidásod, rágalmazásod nem érzékeny pontot jelent, egyszerűen csak ostobaságokat írtál. Egyébként orvoshoz járok (semmi eredménnyel), de a vele való terápiával sem fog változni gyökeresen az élethez való hozzáállásom.
A sikerességről... az ön készülékében van a hiba, mert az, hogy valakinek van egy családja meg egy kertes háza, egyáltalán nem jelent sikerességet. Majd ha az ismerőseidnek százmilliók meg milliárdok lesznek a számláin, világhírű kutatók, tudósok lesznek, na, majd akkor beszélhetünk a sikerességükről!
AZ általad linkelt pasasnak meg egyáltalán nincs elrontva az élete. Gazdag, gondolom felesége is van, és egy tök egyszerű munkával keresi halálra magát. Ja, totál csőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!