Utalom, amit csinalok, de nem merek szolni rola a szuleimnek; hogy vergodjek zold agra?
Annyira utalom az egyetemet, egymas utan ernek a csalodasok(orakon, van, hogy felszolitanak, en meg nem ertek semmit, csak ulok, es nezek ki a fejembol), vizsgaimbol csak 2 sikerult, a tobbi visszamaradt, egesz nap sirhatnekom van mar honapok ota.
VIszont egy egyetemet mar otthagytam, de ez meg kikeszit, egyszeruen a tobbiekhez kepest 0 vagyok.
Téged most az tart vissza, hogy jajj a szüleid mit fognak szólni. Most komolyan feláldoznád a következő 50 évedet azért, hogy jajj a szüleid mit fognak szólni?
Ha igen, akkor meg is érdemled, már ne is haragudj...
Szerintem aki tiszteli a szuleit, az igenis tart attol, hogy szegyenbe hozza oket.
Mindenki azt szeretne, ha a szulei buszkek lennenek ra. Sokan ismerik oket, es nem szeretnem azt, hogy megint azt kerdezzek toluk, hogy a lanyotok miert hagyta ott az egyetemet megint, mi volt a baj....
bölcsész szakokkal eleve szinte lehetetlen elhelyezkedni, főleg, ha nem is érdekel, vagy nem értesz a szakodhoz, akkor aztán abszolút lehetetlen, szóval most kb teljesen feleslegesen kínzod magad, és a végén 3 műszakban fogsz robotolni egy gyárban. Keresd meg amit te szeretnél, és válts ameddig még nem késő...
A szülő tisztelete pedig nem abból áll, hogy lesed a kívánságaikat, ha nem állsz ki magadért és behunyászkodva elvégzel egy iskolát amivel soha nem fogsz tudni semmit sem kezdeni, gondolj bele, akkor majd mennyit szégyenkezhetnek a szüleid, mikor majd elmondhatják, hogy a kisgyermekük 5-10 éve lediplomázott, de nem vitte semmire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!