Beszélgetéskor mi a normális? Szembe nézni?
Figyelt kérdés
Az a normális ha végig egymás szemébe néznek?
Vagy pár másodpercekre néznek szembe?
Én csak néha pillantok oda, többnyire a szája mozgását követem inkább, vagy valami dologra nézve koncentrálok a fülemmel.
Normális vagyok? :D
(vagy inkább mennyire vagyok nem az?)
2014. márc. 12. 02:23
1/3 anonim válasza:
A szemébe nézz többnyire, de persze ezt folyamatosan kivitelezni egy hosszabb beszélgetés alatt eléggé nehéz.
2/3 anonim válasza:
Az intim szférába, ahol a kis távolság miatt biztosan látszik, hogy a szemébe fókuszálsz-e, nos oda biztos tudod milyen esetekben illik kerülni.
Kicsit távolabbról, illik az arcot nézni, de nem kell erőltetetten a szembe fókuszálni.
Igazából ez illem, protokoll része, megtiszteled vele a beszélgetőpartnert.
Lazább viszonyban, már nyugodtan nézhetitek hanyatt fekve a plafont is.
De vezetés közben, is oda-oda pillantanak az utasra, miközben az utat figyelik.
3/3 anonim válasza:
Nem kell folyamatosan a partner arcát, szemét bámulni, hanem rendszeresen rá kell nézni. Ez nálunk Magyarországon az időnek úgy az egyharmada.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!