Miért vágyom arra, hogy megöljek valakit, meg arra, hogy hazudjak?
19 éves fiú vagyok, pszichológushoz járok. Kevés embert engedek magamhoz közel, nagyon szeretem kihasználni a másikat.
Mostanában azt érzem, hogy meg szeretnék ölni valakit. Mondjuk egy macskát, vagy valami állatot. Elképzelem, hogy megfogom szépen, majd egy vödörbe teszem. Abba egy csövet, majd egy kis PB gázt bele. A macska elkábul tőle, de életben hagyom.
Majd kifeszítem, és hagyom, hogy kitisztuljon. Ezután Mydeton tablettából készített injekciót adok az izmaiba. Szépen leszedem róla a szört ollóval, majd leborotválom. Ekkor egy kis Xanax oldat rektálisan egy fecskendővel, majd ha hat, akkor kezdődhet a műtét.
Egy szikével felvágom a mellkasát, majd szabaddá teszem a szivét. Kis gombostűket szúrok bele, amikbe vezetékek vannak vezetve. 12V-tal lehet egy kis ritmuszavart előidézni.
Majd valahogy megölöm, vagy ott hagyom.
Ilyen gondolataim vannak. Nem sajnálom a macskát, mert nem én vagyok a macska. Nem nekem fáj, hanem egy olyan lénynek, aminek közel sem biztos, hogy valós a fájdalma.
Érdekes lenne, ugye? Vagy szimplán egy kis higanyt tömény kénsavba teszek, majd a keletkezett oldatot elvezetem. pH mérés, majd a maradék kénsavat semlegesítem. A macska vizébe tenném bele, ugyanis kikötném, meg nyugtatót is adagolnék neki naponta. Megvárnám, még kihullik a szőre, meg idegi károsodásai lesznek. De ugyanígy el lehetne játszani ezt valami réz vegyülettel, vagy estleg ólom-acetáttal.
Ezt nem érzem problémának, de az egyik ismerősöm eléggé letolt, amikor elmondtam neki azt, hogy megölnék valami állatot. Annyira nem hatott meg a dolog, és azóta sem akar velem beszélgetni.
A másik ilyen a hazugság. Imádok hazudni, mesterien csinálom ezt. Szerintem tanítanom kellene. Vagy nem mondok el valamit, vagy hazudok. Igazat nem minden esetben szoktam mondani. Ez így van azóta, amióta az eszemet tudom. Legelsőnek az óvónénit ejtettem át valamivel, aztán meg a tanáraimat.
Egyszer elhitettem az egyikkel, hogy az egyik osztálytársam haldoklik,és azt is, hogy külföldön szeretnék a szülei kezeltetni, és emiatt költöznek külföldre. A tanárnő szinte könnyeket hullajtott, majd azt mondta, hogy "Ne aggódj, biztos lehetsz abban, hogy ez köztünk marad". És azóta nem is hallottam vissza. Megbízott bennem :)
De amúgy rejtve jó az ilyeneket csinálni. Úgy titkon, hogy ne vegye észre sok ember, csak az, akinek észre kell vennie.
Szerintetek ez gond? Amúgy a pszichológusnak nem mondtam el, mert nem éreztem szükségesnek.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ez bizony valóban nagyon durva személyiségi zavar, minimum. De az is lehet, hogy már átléped a szociopata határt. "A pszichológusnak nem mondtam el, mert nem érzem szükségesnek..." :D
Na, itt az ideje, hogy elmondd, és lássuk, ő mit mond. Vagy még inkább mutasd meg neki ezt az írást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!