Rajtam már semmi sem segít? Öngyilkosság?
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok, nincsenek barátaim, barátnőm sosem volt. Depressziós vagyok több mint 10 éve, pszichológus nem tud segíteni rajtam, se gyógyszerek. Utálok emberek között lenni, ismerkedni nem tudok, szűk szavú vagyok. Mégis megöl a magány, nem tudok mit csinálni, öngyilkos akarok lenni! De nem lehetek mert azzal a szüleimet is tönkreteszem... Már semmi reményem nincs, hogy megváltoztassam az életem, nem szeretném folytatni! És ennek tetejében, még szerelmes lettem abba az egyetlen nőbe aki szóba állt velem életemben először, de belé meg nem lehetek, mert családja van. És a sok eszemmel őt próbáltam hibáztatni, hogy miért hagyta, hogy szerelmes legyek belé, és ezért már ő is elfordult tőlem.. Nekem annyi, mit írjak a búcsú levelembe, amit elfogad mindenki??? Nem akarom a szüleimet is tönkre tenni, de élni sem akarok tovább :(2014. márc. 9. 14:32
11/13 anonim válasza:
Mit szólnál,ha haverok volnánk?:)))hehehe Szerzünk csajt is,,,nekem sincs,mivel 150 kilos vagyok:DDD. Elmehetnék tavasszal egy pár hetes gyalogtúrára,,vagy kitalálhatnánk programokat...nekem mind1:)
12/13 anonim válasza:
na, még gondolkodsz? Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az öngyilkosság nem megoldás. mindenből ki lehet hozni valamit. egyszer élünk (ha csak nem hiszel a reinkarnációban) nem szabad elpocsékolni azt az időt. Hidd el vannak olyanok akik ugyan ezt átélik mint te. Beszélgess velük. Ők biztosan meg fognak érteni.
13/13 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező, miújság veled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!