Van itt vki aki rajtam kivül folyton szorong? Szokott hányingeretek lenni ettől?
igen és szokott is tőle hányingerem lenni. erre b6 -vitamint veszek be,ha nagyon nem bírom már.
próbálj rájönni a szorongás miértjére,hogy mért szorongsz, ha ez megvan onnan már könnyebb lesz megoldást találnod.
magnéziumot szedek, mást nem
sokat szorongok, nem alszok miatta és rohamszerű zokogásaim vannak (most is épp egy közepén tartok).
Pszichiáterre lenne szükségem
Kedves Utolsó! Te tudod mitől szorongsz?
Én iszom a citromfűvet, orbáncfűvet. Magne b6-ot is naponta szedek. Próbáld ki te is. De vhogy mégis megmarad. Bár most mivel már eléggé magam alatt vagyok, remélem az 6 hetes orbáncfű kúra eredményes lesz...legalább egy picit.
A szorongás okán sokat gondolkodtam. Igazából nagyon stresszes a munkám...meg túl sok mindent elvállaltam. És lehet, h sok ez nekem. De nem tudom.
Most h változtattam, a szorongás megmaradt.
utolsó vagyok, én az egyetem miatt szorongok és komolyan én már ott vagyok, h idegösszeomlást kapok , egyszerűen nem bírom idegileg, sokszor gondolok miatta az öngyilkosságra
nagyon szeretném itt hagyni, de szüleim nem engedik, mert ez már a 3. szakom (az elsőt otthagytam a másodikért, ahonnét kidobtak)
Hát igen...mondani könnyű, de igazuk van. Bár baromi nehéz megváltoztatni az életünket. Mégse mondhat fel az ember a munkahelyén, hogy holnap ennivalója se legyen.S ki tudja mikor s milyen munkát talál következőnek. Szomorú a valóság. :(
Én is iszom ezeket a gyógyteákat, én úgy érzem igyekszem...de...
Olvasd el a Dianetika könyvet és lefogsz döbbenni!!
Megoldás is le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!