Mindenképpen elmennék vele pszichológushoz. A belső feszültséget, agressziót szegény lány magán vezeti le, mert nem bír már vele.
Minél előbb segítség kell neki.
nem akarok megbántani senkit tényleg.!!!
De először magába kéne néznie hogy netalántán ön besegíett e abba hogy vagdossa magát.egy rossz szó egy rosszul eső mondat és az alapból pocsék lelki állapotát sulyosbítja..
és nem azonnal rohanunk a dokihoz hogy az egyetlen kislányunkat körülvegyék és elmondják neki hogy rossza mit csinál és semmi nem ér meg ennyit stb.EZ NEM SEGÍT..tapasztalat...szóval kedvesség elnézőség és empátia
az ami ilyen esetben segít.minden emberben van egy bizonyos határ...félek meghalni érzés...valaki így vezetei
le a feszkót.:) nem mondom hogy ez így jó.de semmiképp sem orvos és nem hegyibeszéd.!!!.először érezze bele a helyzetébe magát.ahogy önnek úgy neki sem lehet könnyű.(igen magázódtam)...15/L
Ha nem akar magától leállni, akkor sem a dilidoki, sem Maga nem segíthet.
Én elöször az anyámat idegeltem ki, majd hasonlóan 2 pszichológust, és csak röhögtem azon, hogy mennyire kétségbe van esve miattam mindenki.
Nekem az az állaot AKKOR jó volt. Akkor. Aztán minden elromlott, tönkretett ez az egész, és magam kerestem segítséget.
Tehát fontos, hogy akarjon meggyógyulni. Különben semmit sem lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!