Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti hogy fogadnátok lelkileg?

Ti hogy fogadnátok lelkileg?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon beteg,10 éve folyamatosan műtötték. Több rákos meg betegedése is volt..Mindig talpraállt,de állandóan dolgozik,meg akarja mutatni a világnak,hogy ő igenis mire képes.Hiába mondom neki,hogy ne dolgozzon annyit,azt mondja,hogy értsd meg,hogy értetek teszem.Tényleg nagyon rendes,de nekem inkább legyen anyukám,mint lakásom. Most is tologatott 20 kg-os könyves dobozokot,már szinte üvöltöttem vele,hogy ne csinálja.Kijött az aranyere,alig bír menni,és közölte,hogy azért van,mert velünk együtt lakik még.21 éves vagyok,és tanulok,mert eleinte meg azt mondták tanuljak,most is ezt mondják.De nem tudom hogy kezelni ezt az egészet..
2013. szept. 2. 11:55
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még nem írtam,hogy suli mellett dolgozom,és keresek 100.000 Ft-ot,de erre azt mondja,hogy ez nagyon kevés..
2013. szept. 2. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Anyukád saját magával szemben maximalista a munkabírás terén. Ezzel nem tudsz mit tenni. Ne is akarj, lehet, hogy őt ez élteti, a munka és a célok tartják benne a lelket a sok betegeskedés után is. Mondd neki néha, hogy milyen jó anya, és te hálás vagy, hogy olyan sokat dolgozott már értetek. Akkor talán megnyugszik kicsit és lejjebb ad.
2013. szept. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!