19 éves lány lehet pedofil? Mit a teendő ilyen esetben?
Figyelt kérdés
(Csak fantázia szinten mutatkozik a dolog,nem tettekben)2009. dec. 13. 00:13
11/23 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg pedofil fantáziáim vannak,tudom,mit jelent a szó sajnos.(7-11 éves korosztály) Természetesen a saját korosztályom is vonz,és csak velük tudnék szexuális kapcsolatot létesíteni,de azért egy kicsit zavar a dolog... :(
2009. dec. 13. 10:01
12/23 anonim válasza:
akkor én sajna kiestem a korcsoportodból :(
21/f
14/23 A kérdező kommentje:
Nem estél ki a korcsoportomból,mert ennyi idős fiúval akarok összejönni.A 7-11 éveseknek csak a teste vonz (de sz*r ezt így leírni...wááá basszus.... :S)
2009. dec. 13. 18:08
15/23 anonim válasza:
Ez lelki alapon történik.18 vagyok és pl nekem egy évvel fiatalabb a barátom.De megvagyunk több mint egy éve.:)
Ne izgulj csk ne koncentrálj rá és meglásd yoobb lesz.De ez em egyik napról a másikra megy ...
16/23 anonim válasza:
megrekedtél a lelki fejlődésben valahol ott, 7-11év környékén. téged nem bántalmaztak? úgy érzed, képes lennél a tettek mezejére lépni egy gyerekkel? mindenképpen orvos kell, ha lány vonzódik gyerekhez az szinte mindig érzelmi eredetű, a férfiaknál viszont a hatalom átélése meg úgy ált. a fizikai kielégülés irányítja a dolgokat. derítsd ki h mi ez, próbáld magad megérteni!
17/23 A kérdező kommentje:
Nem lépnék velük a tettek mezejére.Nem érzelmileg vonzanak,nálam is csak kielégülési célt tudnának szolgálni nem érzalmit.Bántalmazni nem bántalmaztak,de van rá esély,hogy megrekedt a személyiségek akkortájt...
2009. dec. 14. 15:11
19/23 A kérdező kommentje:
fiúk
2009. dec. 16. 16:33
20/23 anonim válasza:
szia örülnénk ha irnál mi lett veled nagyon érdekell a történeted email írsz akkor irok neked, kiváncsi vagyok
köszi:)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!