Miért írt fel az orvos figyelemzavarra cipralexet?
Kedves kérdező!
Ha megfogadod a tanácsot és elmész egy harmadik orvoshoz, őneki el kell mondanod, hogy te már két orvost megjártál, és egyikük gyógyszere sem felelt meg neked. Gondolod bármelyik pszichiáter neked rendelésre fog felírn gyógyszert?
Bocsáss meg, hogy megkérdezem: az első orvos miért nem volt hajlandó foglalkozni veled? Elég fura dolog ez.
szerintem visszakéreckedek az előzőhöz, hátha, vagy majd keresek egy újat, mert ilyen tunetekkel inkább kihagyom, meg sokaknál hízást is okoz elvileg...
depresszióm nincsen. érzelmileg labilis személyiség zavart állapított meg az előző doktor, aki ehhez irányított, de nem tudom azért van-e ADD-m, csak azt hogy a tanulás semennyire sem megy, mindent elfelejtek, elhagyok, mindennap szenvedek mert nem tudok odafigyelni semmire, bármennyire is akarok stb
ritalin csak gyermekpszichiáter írhat fel törvényesen! Amúgy lehet hogy ez a cipralex a serkentő antidepresszánsok közé sorolható tehát jó a figyelemzavarra is.
Szedd be ha nem használ majd ír fel másik antidepresszánst a pszichiátered szerintem
"A kérdező kommentje:
de nekem nem kell másik antidepresszáns, egyáltalán nem kell"
Persze, mert te a ritalinra vagy rákattanva. Az első orvos is ezért nem írja föl neked, meg a második sem. A harmadik sem fogja...szal ezért a cipralex.
utólag kérdezném, beszedted? Volt vmi látszata?
Amúgy szokás antidepivel, sőt halottam már új antipszihotikumrol is adhd-re, szal nem kellet volna ennyire meglepődni.
SSRI bevett szokás adhd-re, főleg felnőtteknél, ahol a ritalin nem jöhet szóba.
Tehát neked segített??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!