Miért írt fel az orvos figyelemzavarra cipralexet?
# 4:
A magyar egészségügy Hölgyeim és Uraim...
Azért merész dolog felülbírálni egy pszichiáter szakértelmét, és az általa felírt gyógyszerét, tanulatlan, a beteget, és a betegséget nem ismerő személy részéről.
Kérdező: itt felelőssége csak az orvosnak, és neked van. Ilyen esetben még csak tanácsot sem kell kérned senkitől. Vagy elfogadod az orvos szakértelmét, vagy elutasítod. A saját felelőségedre
# 7:
Igazából a figyelemzavar egy tünet, nem betegség. Azok amiket pedig felsoroltál inkább betegség kategóriába tartoznak. Ettől függetlenül normális kivizsgálás nélkül egy igencsak káros gyógyszert felírni az orvos által erős felelőtlenség szerintem...
igen, ráadásul most voltam nála először, mert akihez mentem előzőleg átirányított hozzá, mert azt mondta nem vállal, de ő szerintem sokkal jobb volt.
csak olvasgatok itt cipralexről, meg mindenhol és ezt pánikosok meg depressziósok szedik én nekem meg egyáltalán nincs pánik rohamom soha nem is volt. figyelemzavarra ritalint írnak épp ezért nem is értem a dolgot.
Én mint már mondtam korábban, szedtem ezt a szart. Depressziós vagyok, szociális fóbiás és szorongok. A mellékhatások olyan erősek voltak, hogy másfél hónap után nem bírtam és letettem. Utána érdekes módon voltak elvonási tüneteim is, amik részben nem állandóan jelentkeztek, hanem csak időközönként. Dühkitörések, érzelmi egyhangúság, vizeletürítési problémák, ideges ásítás és alapvető idegesség, libidó problémák...
Szóval még egyszer nyomatékosan megkérlek, hogy jól gondold át, hogy beszeded-e és ha véletlenül lenne másik orvos a közeledben, próbálj inkább elmenni hozzá is. Tény, hogy a depressziónak tünete a figyelemzavar, de nem kéne egyből a nehéztüzérséget bevetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!