Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért izgulok iskolában egyes...

Miért izgulok iskolában egyes tantárgyakból?

Figyelt kérdés
Sokszor már nem is érdekel, meg ezt mondogatom, de pl. matekon, fizikán v épp egy olyan órán amikor felelés/doga írás van, izgulok és emiatt sokszor szarnom kell :D Miért nem tudok megszabadulni ettől? Elvégre ugye semmi nem lehet, sokszor gondoltam ott órán rá h szarok bele bajom nem lehet, de mégis sokszor izgulok...S szerintem ez az egész mentális kifáradtság gyengít, ősz/tél-en állandóan van valami bajom, betegség vagy megfázás, ami miatt sportolni se tudok.. Nyáron amikor nincs meg ez a stressz semmi bajom sincs....17/F

2014. febr. 23. 21:33
 1/1 anonim válasza:

Régen én is ilyen voltam, ha tudtam, hogy felelés vagy dolgozat lesz akkor izgultam mint az állat...

Szerencsére már kezdem kinőni de még néha mindig visszatér, s nem tudom miért...

Sajnos nem tudok tanácsot adni csak azért írtam kommentet, hogy érezd nem csak te vagy vele így.

2014. febr. 24. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!