Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vágdosom magam . Mit tegyek?...

Dixie 55 kérdése:

Vágdosom magam . Mit tegyek? Nem tudom abba hagyni

Figyelt kérdés
Anyukamm egyfolytában veszekszunk es igy vezetem le a stersem h meg vágom magamat, járok pszchihologushoz de o se segít:(

2014. febr. 17. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem baj ha csinalod. Csak akkor csinald rendesen.
2014. febr. 18. 03:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Arra jó, hogy a lelki stresszt nem tudja kezelni, és a fizikai fájdalom ebben segít.

Szerencsére én nagyon rövid ideig, kb 2 hetig csináltam, amikor tettem is tudtam hogy hülyeség, engem csúnyán elhagytak, és azt ami belül fájt nemtudtam elviselni..vagy a karcolgatás (én a tenyeremet karcoltam, hogy ne bukjak le) meg szúrkodás levezette azt ami belül fájt..(vagy ez vagy az öngyilkossg, én ilyen szinten voltam, majdnem meg is tettem, de nem kívántam a családomnak ugyanazt a fájdalmat amit én éreztem, csak ezért nem, akkor senkinek sem mondtam el, nem a figyelemfelhívás volt a célom) Bonyolult de tényeg úgy éreztem használt, aztán a cigi átvette a szerepet (nekem használt, de azótaa pár hónap óta nem dohányzom!!)

1. Sajnos nem mai dolog, gyerekkororomban tinikoromban sokakat ismertem.

A pszichológust le kellene váltani, szerintem amúgy is pszichiátriai eset a dolog.

Meg kell tanulnod másképpen kezelni a stresszt és a lelki problémákat.

Nekem sikerült fejben nagyjából rendbetennem a dolgokat, es utána semmi kesztetéssm nem volt a sajat magam felé fordulásnak.

Én nagyon sajnálom, hogy ezt nem vették észre a szüleim, mert kolis votam, csak azt láttak, hogy az alapból vékony lányuk lefogyott 10 kg-t, rendes orvoshoz kerültem, lelkihez nem,pedig kellett volna, most latom 10 évvel ksőbb csak..

Örülj, hogy anyukád figyel rád..

Váltsatok orvost mert komoly lelki problémáid vannak, ha így vezeted le..

Merte nekem csak egy trauma okozta, azt könyebb kezelni,neked nem tudom mi.

Kicsit többet kellene tudnunk rólad, hogy fogalmunk legyen róla..

2014. febr. 18. 07:29
 13/14 anonim válasza:

Küzdősport, vívás, atlétika. Akár gyenge fizikumú lányoknak is.

Ilyen is csak manapság van, régebben sokkal többen sportoltak és az rengeteg gondot megold. Alázatra tanít ugyanakkor megnevel, leköti a felesleges energiáját a fiataloknak, fejleszti a fizikumot. Csupa hasznos dolog.

Ehhez képest a mai kölkök hazamennek és vagdossák magukat, mert ezt látják a hasonlóaktól, a problémákat pedig magukba próbálják oltani. Feszültség levezetéssel hűvös fejjel végig lehet gondolni

2014. febr. 18. 14:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Vivo vagyok .!
2014. ápr. 9. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!