Hogyan feledkezzek meg a testi hibáimról? (konkrétum lent)
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Van 3 szuvas fogam ami már tömve van, de jeleleg is van egy ami tömésre vár, az elülső metszőfogam letört, fel lett építve de ki kellett idegelni szóval egyszer majd azt is ki kell húzni és egyszerűen nem tudok másra gondolni, nincs önbizalmam csak arra tudok gondolni, hogy szétrohadnak a fogaim(közben szó sincs ilyesmiről), nyugtatom magam, hogy ez még nem gáz hisz nem is látszik a front fog meg amúgy is baleset volt. Van valakinek tippje arra, hogy mellőzzem a gondolataimból? Mert se gondolkodni se cselekedni nem tudok normálisan.... csak kattogok, mi lesz :/ köszönöm.2014. febr. 17. 21:45
1/4 anonim válasza:
A kiidegelt fogat nem biztos, hogy emiatt ki kell majd húzni - nekem van több is, ami már 30-35 éve ki van idegelve, de ettöl eltekintve semmi baja.
2/4 anonim válasza:
jaja, csak a kiidegelt fog elkezd majd feketedni!!! az nagyon csúnya lesz! én is tavaly csináltattam koronákat a kiidegelt fogaimra, mert annyira zavart az elfeketedés, iszonyat csúnya volt! 200ezer forintomba került!
3/4 anonim válasza:
Nekem nem feketedtek meg 30pár év alatt sem
4/4 A kérdező kommentje:
De nekem most pont nem ilyen hsz-eket kéne olvasnom xD fogammal már nem tudok mit kezdeni, az agyammal kéne valamit, hogy megbékéljen vele.
2014. febr. 17. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!