Szerintetek lehet még nyelvvizsgát venni? (feltételezés, semmi konkrétum)
Nem áll szándékomban nyelvvizsgát venni, mivel sikeresen nyelvvizsgáztam 2 nyelvből is, de ismerőseimtől gyakran hallom, hogy én is tudnék venni két nyelvvizsgát, és el kezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy tényleg van-e (még) ilyen.
Van egy mondás, miszerint mindennek megvan az ára, gondolom ennek is, akinek megvannak a megfelelő kapcsolatai.
Ti mit gondoltok erről, és szerintetek "mennyi az annyi"?
1.
Én is tapasztaltam :)
De ezek nagy átverések, csak a hülye nem látja át... persze van egy haverja, nekem is van :)
Ő majd elintézi, adjak neki 50 ezret...
Pénzlehúzás az egész, semmi más.
Nem tudom, pl. a sorszámot hogy tudják (észrevétlenül)
"hamisítani"-
Diplomát kínáltak a piacon?
Nem semmi-
3-4.
Nem kifogásból mondom, vagy kötekedésből, de szerinted egy multi több ezer főt foglalkoztató cég utána fog ennek tüzetesebben nézni? Mert szerintem 99%, hogy nem.
Kivéve ha nem akar felvenni.
Nekik az a lényeg, gyakorlatban hogyan hasznosítod a nyelvtudást.
A papírra csak ránéznek, megvan, ennyi a lényeg.
Ezt tapasztalatból mondom, nem azért mert a hamisítás pártján állok, mert ennyi erővel lehetne akár megvett nyelvvizsga is.
Amúgy én úgy tudom, hogy amit megveszel (nyelvvizsgát) annak teljesen legális sorszáma lesz, ha jó helyre mész.
Én a vásárolt diplomán voltam kiakadva
(nem a ny.vizsgán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!