Ez a feltételezés igaz, igaz?
Figyelt kérdés
Pillanatnyilag minden ember tökéletesen elvan nélkülem. Ha létezik olyan időpontot, amikor ez nem igaz, az adott személy véges időn belül találna nálam alkalmasabbat a probléma megoldására.
Emiatt próbálom is távol tartani magam az emberektől.
2013. okt. 11. 03:08
1/7 anonim válasza:
Vagy szimplán ők azért nem érdeklődnek felőled, mert látják, hogy amúgy is távol tartod magad tőlük.
2/7 anonim válasza:
Jujj, már megint te :)
Menjél már el szakemberhez :)
3/7 anonim válasza:
"Ha létezik olyan időpontot, amikor ez nem igaz, az adott személy véges időn belül találna nálam alkalmasabbat a probléma megoldására."
Nem biztos, ez így nem bizonyítható. Ez a feltételezés számomra inkább az utolsó pont érdekében történő önigazolásnak tűnik.
4/7 anonim válasza:
Egyértelműen önbizalomhiányos vagy és ezért így látod az életed. Ez a mentalitás később depresszióhoz, majd öngyilkossághoz vezethet. Valóban keress fel egy kibszott szakembert, mert így csak rosszabb lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
2. Megint?? :D Nem tudom melyik kérdésre gondolsz, de azt biztos nem én írtam. Ez az első, ami ilyen témájú.
2013. okt. 11. 16:41
6/7 anonim válasza:
Nem a téma miatt gondolom, hogy te vagy, hanem te szoktál különböző kategóriákba kérdezni, olyant, igaz-e a feltételezésed, és utána következik egy kifacsarodott, hülyesgéből kiinduló állítás, ami logikailag igen kesze-kusza.
7/7 A kérdező kommentje:
Más kategóriába se írtam még eddig feltételezéseket.
2013. okt. 11. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!