Liduskanya kérdése:
Kérlek benneteket, akik olvassátok ezt, és köztetek van pánikbeteg, vagy az ismerősei között, akkor olvassátok el a blogomon lévő történetemet, amit azért írtam, hogy segítsek. Van köztetek ilyen?
2014. febr. 15. 20:38
11/12 anonim válasza:
Elolvastam...Hát őszintén..igen..nem túl izgalmas és nem túl hosszú...de aki leszólja, annak ajánlanám ,hogy írjon már ő is egyet. Én el fogom olvasni:) Gondolkodtam rajta régebben ,hogy Én is írok valami blog jellegű dolgot hasonló témakörben....bár..tudnék írni napi 20-30 oldalt, mivel még most is aktuális nálam ez a dolog....De valószínű ,hogy csak még jobban elcseszném az olvasó (ha lenne ilyen) hangulatát. Bár ha mondjuk 5 oldalanként leírnám azt is mit szoktam álmodni ( több kilóméteren át tartó menekülés, elrablás, világvége...és hasonló fura dolgokat) lehet még érdekes is lenne a dolog,vagy elég jó anyag lenne pár scifi filmhez :D Szóval, ne csak kritizáljuk az irományokat, hanem írjátok le ti is inkább, nem is olyan egyszerű feladat. (24 és fél éves nő, generatív szorongással diagnosztizálva)
12/12 Noi333 válasza:
szia! én nem vagyok pánikbeteg de örülök, hogy rátaláltam erre a kérdésre és elolvastam a történetedet! nagyon tanulságos mert szerintem nagyon sokan vagyunk fiatal anyukák akik sokat stresszelünk, holott az élet apró örömeire is figyelnünk kellene.. köszönöm, hogy leírtad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!