Mi a bajom? Ha suliban vagyok akkor magas a pulzusom remegek, gyakran hasmenésem van és ok nélkül félek.
Figyelt kérdés
Lehet hogy pánikbeteg vagyok?2014. febr. 11. 15:13
2/3 anonim válasza:
Ideg alapon van az biztos. Pánikbetegségre utaló tüneteid vannak. Orvoshoz menj el ezzel a problémáddal. Ne várd meg, hogy súlyosabb legyen. A hasmenés esetleg étvágytalanság miatt nagyon le is fogyhatsz. Kezdjél el sportolni, relaxálni. Tanulj meg lélegezni ezekben a helyzetekben. Én magam gyógyult pánikbeteg vagyok.
3/3 anonim válasza:
Biztos hogy szorongástól szenvedsz. Én is így voltam vele, aminek hatására a tanulmányi eredményeim is romlottak és rendszeresen beteg voltam (pszichoszomatikus tünetek).
Szerintem első körben menj el a háziorvosodhoz vagy gyerekorvosodhoz és mondd el neki, hogy mi a problémád. Később rosszabb lesz, úgyhogy célszerű minél előbb foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!