Feledékeység fiatalon?
A stressz miatt lehet valószínűleg. Én 10 évvel fiatalabb vagyok nálad mégis ez van nálam is.
Sokszor akarok valamit mondani valakinek de mire ráér és tud jönni elfelejtem. Vagy ha közbeszólnak akkor is elfelejtem mit akartam. Sokszor nem tudom mit akartam mondani, mindent le kell írnom. Én is elfelejtek dolgokat, múltkor hajnali 3kor raktam ki a szemetet, mert este elfelejtettem reggel meg már jönnek érte :D
Én már az Alzheimer kórra is gondoltam, de rájöttem ez csak az idegességtől van. Annyira stresszes az életem nem is érzem magam olyan magabiztosnak, régen úgy éreztem mindent meg tudok oldani most meg állandóan kell, hogy legyen valaki mellettem, aki támogat. Remélem lehet még ezen változtatni.
Szóval nyugi, biztosan csak az idegesség miatt van nálad is vagy lehet szétszórt vagy kicsit, de ez még nem komoly.
Én el fogok menni orvoshoz, hátha tud adni valamit mert elég idegesítő így élni. Arra gondolok hátha valami vitamin vagy az a ginsenges agykarbantartó (időseknek...) vagy ilyesmi segítene. Esetleg nyugtató, nem tudom.
Ha már nagyon zavar menj el az orvoshoz megbeszélni a dolgot. Szerintem ez mind csak a kimerültségtől van akkor kellene aggódni ha nem emlékeznél néha a nevedre vagy hogy hol születtél vagy anyukád nevére pl. vagy telefonszámra, habár velem ilyen előfordul néha hogy egyszerűen nem forog az agyam és percekig nem ugrik be a 10 éves telefonszám. Ha nagyon ideges vagyok egyszerűen nem tudom rendesen működtetni az agyam. Azt hiszem pihennünk kéne ;)
Nekem is ez van azelőtt sose fájt a fejem, aztán most már egész gyakran sokszor ha ideges vagyok szinte minden délután fáj. Bár szerencsére mostanában már nem.
Én amióta ilyen stresszesen élek állandóan elfelejtek mindent hosszú ideje, és minden nap. Próbáltam, hogy kialszom magam hátha akkor nem leszek ennyire szétesve, de már nem segít. A stressz nagyon taccsra tud vágni. Kérj az orvostól tanácsot szerintem, hátha sikerül segíteni valamit. Vagy ha esetleg komolyabb dolog van akkor segít kideríteni, de szerintem ne aggódj ezek mind lehetnek a stressztől meg még fiatal is vagy ahhoz, hogy más legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!