Mellrákom lehet? Ilyen fiatalon?
20 éves vagyok és eddig a családomban senkinek sem volt mellrákja..de kb 1éve éreztem először vmi kis csomót az egyik mellembe de azt hittem,h valamelyik mirigy megduzzadt..de most pont a barátom mondta,h van vmi a mellembe és,h látta e már orvos? 2napja múlott el a mensim és ugy érzem,h az első eset óta amióta észrevettem azóta kicsit nőtt..és valami kemény gócót érzek,és azt,h az egyik mellem nagyobb mint a másik..
de eddig reménykedtem benne,h csak nem lehet mellrák mert még csak 19-20 éves vagyok..de most kicsit elkezdtem félni,de elfogok menni dokihoz mindenképp..
Minél előbb menj orvoshoz.Sajnos a rák nem válogat,mindegy neki,hogy fiatal vagy,idős,vagy gyerek.
Remélem semmi gond nem lesz,de a korai felismerés nagyon fontos.
köszönöm.
de ez már kb 1-1,5 éve tart csak most ijedtem meg kicsit,h a barátom is szóvá tette,és gondoltam,h akkor ez biztos rendellenes...de amugy semmi bajom,vagyis más tünetet nem érzek csak h vmi kemény göb és bizonyos területeken ha nyomkodom akk fáj vagyis olyan érzékenyebb..
meg azért is ijedtem meg mert anyukám volt kb 1 éve nőgyógyásznál és neki talált vmit az orvos amire adott neki 1 gyógyszert és csökkent a mérete azaz kiderült,h csak 1 zsírcsomó volt neki..
Sejtem, mire gondolsz, nekem a hónaljamon van ilyesmi.
Az is néha kicsit kellemetlen, egy kis "golyó", ami olyan érzés (nem folyamatosan), mintha húzná a bőrt.
Voltam vele többször, több orvosnál is, mindegyik szerint ártalmatlan, sőt, ultrahangon nem is nagyon látszik, annyira pici. Engem mégis megrémít. :s
De felesleges megijedni, tudom, könnyű mondani... De ne pánikolj, mert kicsi az esélye, hogy tényleg gond lenne!
Menj minél előbb orvoshoz, és reméljük a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!