Mentális problémákon segít a dianetika?
Figyelt kérdés
Vagy kerülendő?2009. dec. 6. 22:10
1/9 anonim válasza:
...és beszippant a szcientológia egyház. és miután befizettél 15 milliót és mégis sikerül kilépned, akkor nagyon sokáig fogsz kezelésre járni mentális problémáid miatt.
El a kezekkel az ilyen hülyeségektől.
2/9 anonim válasza:
Az istenért, a közelükbe ne menj!!! Nagy ívben kerüld őket, ők senkin nem segítenek, csak a saját pénztárcájukon! A hatalmukba akarnak keríteni mint Tom Cruise Katie Holmest.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes ezekre a dianetikás előadásokra eljárni?
Nem választható szét szcientológiától?
2009. dec. 6. 22:28
4/9 anonim válasza:
Ugyanaz. Hangzatos szövegekkel becsábítanak, mintha neked lenne szükséged rájuk, pedig csak a pénzre hajtanak. A dianetika a problémákat csak fokozza. Másképp oldd meg őket, akár ide is írhatod, hogy miről van szó.
5/9 anonim válasza:
Nem választható szét, ez a mézesmadzag.
6/9 anonim válasza:
Vannak jó dolgok benne,inkább akkor olvasd el a könyvet,és tééleg ne menj elóadásra,mert jó dolog lenne az,de pont ezt használják ki és baromi sok pénzbe kerül,ezér vettem meg én is a könyvet.
Kerüld a szcientológia egyházat,nagyon durván lehúznak
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne effelől közelítsd meg a problémát.Én is megvettem a Dianetika könyvet kiváncsiságból,elég zavaros,rádásul teljesen tudománytalan,egy sci-fi író L. Ron Hubbard találta ki,jó üzleti fogás gyanánt.Rádásul mióta náluk vásároltam,zaklatnak email-en,ill levelekkel,amiket autómatikusan törlök ill dobok a kukába.Idegesítő egy banda...
9/9 anonim válasza:
Ne másoktól kérdezd.. -a puding próbája az evés.
1. Mi a kedvenc ételed ?
2. Mondd el hasonlítgatások nélkül, hogy milyen az íze !
No ?
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!