Hallucináció. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Időnként spontán érzek ízeket, szagokat... és a képzeletemmel képes vagyok például azt látni hogy a falak hullámoznak, vagy mozognak... Elalvás előtt képes vagyok olyan állapotba hozni magam hogy minden lelassul, bármi hangot hallok az kiélesedik, kitisztul, különböző beszédeket hallok, és a látásom is különbözik a normáltól ha kinyitom a szemem... Ez tudom elég komoly dolog, talán orvoshoz kéne fordulnom, de válaszoljatok, szerintetek mi az ördög folyik itt? Beteg lehetek?2014. febr. 3. 00:36
1/3 anonim válasza:
Én egy volt droghasználótól hallottam hasonló beszámolót az érzéseit illetően,miután már nem használta a szereket.
De hallottam már azt is,hogy alkohol megvonási tünetként is előfordulhat hasonló érzékelés mint amit te írsz.
Nem azt mondom,hogy te a kérdező,alkoholista vagy drog használó lennél vagy voltál. Csak azt írtam,hogy én mit hallottam.
2/3 anonim válasza:
Szedsz valamilyen tudatmódosítót? Netán drogozol?
3/3 A kérdező kommentje:
A válaszom nem. Ezek a tünetek kiskorom óta vannak, amióta eszemet tudom. Csak akkor erősebben jelentkeztek. Ahogy nőttem fel, egyre jobban enyhültek, most 19 vagyok, de még mindig megvannak ezek bennem. Ami azt illeti használtam természetes hallucinogén anyagokat, növényekből kinyerve, de azt hiszem ez lényegtelen. Ez 1 éve történt nagyjából, de ezek a tünetek már olyan 4-5 éves korom óta vannak, talán előtte is csak nem emlékszem rájuk. Egy másik érdekesség hogy a gyorsan változó, pörgős, megérthetetlen képek is furcsa nyomasztó érzés keltenek bennem, pánik szerű állapotot. Noha nem rendes pánikot, mert elég erős az önuralmam. Nemtudom én arra gondoltam hogy kiskoromban valami drog kerülhetett a szervezetembe, és ez annak a böjtje :S
2014. febr. 3. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!