Hogyan tudnám kizárni őket?
Figyelt kérdés
a lakótársaim nagyon hangosak, kérésre sem fejezik be. egyedüli gyerek voltam így megszoktam a csendet. nem tudok máshová költözni, kollégiumba nem vettek fel. füldugót meg nem hordhatok mindig, így is elég fülfájós vagyok. tudnátok segíteni? hogy vezessem le a stresszt amit okoznak? 18/L2014. jan. 30. 19:50
1/2 anonim válasza:
Aki nem egyedüli gyermek, is szereti már este a csendet. Az egész napos iskola bizony éppen elég zaj. Illő lenne megállapodni egy bizonyos időpontban, amikor este már nem zajonganak, mondjuk 19-20 órakor tudomásul veszik, hogy nem csak ők élnek ott. Nem csak füldugó használható, fejre tehető zajcsökkentő, olyan mint a fejhallgató, a füledet még védi is. Nem lehet valami jó érzés hogy nem vesznek rólad tudomást.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2014. febr. 2. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!