Komoly orvosfóbiával hogyan lehet kivitelezni egy altatásos műtétet?
Úgy, hogy fóbia ide, vagy oda, elkezdesz azon gondolkodni, hogy mi lesz, ha nem műtenek meg.
Egyébként úgyis adnak a műtát előtt nyugtatót, úgyhogy nyugi. Max. nem tűvel kapod.
Én nem kaptam nyugtatót. Kérdezték, hogy kérek-e, de nem kértem, bár ideges voltam, de nem vagyok oda a gyógyszerekért :)
A tű beszúrását meg sem éreztem. Ha jól csinálják, szerintem egyáltalán nem fáj. Egyébként ha altatásos műtéted lesz, akkor nyilván vérvétel is kell előtte. Azt hogy bírod ki?
Szerintem nem kell ezen ennyire parázni, egyszerűen csak ne nézz oda, amikor beszúrják a tűt és akkor észre sem fogod venni. Meg aztán mi történhetne? Elájulsz fekve? Úgyis elaltatnak, az is olyan, mint az ájulás :)
Nem kórházba megyek, hanem magánklinikára, de a nyugtató már a műtét előtti napokban kellene, és a műtét előtt is pár órával, sajnos autóval majdnem 2 óra az út, nem akarom magam kicsinálni már jóval előtte. Képes vagyok visszafordulni.
A háziorvoshoz kell elmennem nyugtatót íratni, gondolom ő tudni fogja melyik kell. De mégis mi az ami hatásos? Hallottam Frontinról, és Xanaxról. Melyik a jobb? És hány mg-os kell?
Jesszus! Ilyen gyógyszerekkel nem lehet vezetni! Főleg így, hogy most szednél be először ilyet! Azt sem tudod, hogy fog rád hatni.
Én is ideges voltam, hasmenésem volt, felment a vérnyomásom, de kibírtam. Mindenki izgul ilyenkor.
Remélem, nem valami plasztikai műtét lesz . . .
Úr Isten, dehogy plasztikai műtét!
Ja, nekem nincs jogsim, a férjem vezet :D
De azt mondjátok meg, milyen nyugtatót írassak? Vagy feszültségoldó kell? Vagy az ugyanaz? A múltkor 0.25-ös Frontint adtak, semmit nem ért, sőt, még idegesebb lettem tőle, mert folyadék nélkül el kellett rágnom, és utálom a nyugtatókat, drogokat, alkoholt! De most nincs más választásom, mit írassak, 1 mg-os Xanax jó?
26 éves vagyok, 94 kg (nem hájas!).
Hát ezt nem tudom előre megmondani, talán fél óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!